Monica Anghel are în Argeș un conac și o funcție de director!

674

Monica Anghel are în Argeș un conac și o funcție de director! Anul 2019 a debutat numai cu realizări pentru cunoscuta cântăreață, Monica Anghel. Începând de astăzi, cântăreața Monica Anghel este directorul artistic al Centrului Cultural Județean Argeș, instituție subordonată Consiliului Județean Argeș.

Artista a obținut postul în urma unui concurs desfășurat în luna decembrie a anului trecut.

”Ceea ce îmi propun în această echipă, alături de managerul Centrului, Araxy Negoșanu, și de Consiliul Județean, este ca acest Centru să devină un etalon nu numai în județul Argeș. Vreau să avem proiecte de calitate, lucruri interesante, la cel mai înalt nivel, așa cum sunt obișnuită să le fac de 33 de ani. Începând de astăzi voi face naveta, atunci când nu voi putea voi apela la tehnologie. Avem atâtea canale de comunicare. Important este să îți dorești să muncești”, a declarat Monica Anghel în urmă cu puțin timp.

La trei ani de când a devenit proprietara unui imobil în comuna Berevoeşti, cunoscuta cântăreaţă de muzică uşoară, Monica Anghel, a inaugurat conacul, duminică, 6 ianuarie de Botezul Domnului. A avut alături prietenii apropiați dar și pe președintele CJ Argeș, Dan Manu și pe managerul centrului Araxy Negoșanu.

Pensiunea, care a primit denumirea de Conacul „Sfânta Elena”, este situată chiar în mijlocul naturii, la 5 kilometri de satul Gămăceşti, şi dispune de o suprafaţă mare de teren, plus că proprietatea are ieşire la Râul Bratia. Clădirea fostei Forestal Stâlpeni a trecut printr-o transformare frumoasă, căpătând o nouă înfăţişare, ce aminteşte de arhitectura caselor româneşti. Aşa cum este descris pe pagina de Facebook, conacul dispune de 8 camere duble, fiecare cu baie proprie, tv, radio, internet prin wi-fi şi parcare supravegheată video.

Monica Anghel are 47 de ani și este din București. Este o remarcabilă interpretă de muzică ușoară, în anul 1996 câștigând festivalul ”Cerbul de Aur”. În același an a participat pentru prima dată la Eurovision, concurs la care a mai reprezentat România și în anul 2002. S-a făcut remarcată și ca prezentatoare de radio și actriță.