Monica Anghel în recital la Câmpulung! A început Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Stars of Song”

3

Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Stars of Song” a debutat joi, 30 iunie, cu o paradă a concurenţilor. Copiii, împreună cu îndrumătorii lor, au defilat pe bulevard, pe ritmul imnului festivalului, cei mai mulţi, îmbrăcaţi în costumele tradiţionale ale ţărilor pe care le reprezintă. În acest fel, s-a umplut de muzică şi voie bună oraşul: „Să cântăm cu toţii, din zori până-n amurg, / “Stars of Song” te-aşteaptă doar la Câmpulung!”.

Ajuns la a șasea ediție aici la Câmpulung, STARS OF SONG se vrea pentru musceleni un prilej de relaxare și de bucurie, de iubire de copii și de muzică, iar pentru copii o bună ocazie de a se dezvolta, de a avea șansa implicării într-un proiect de amploare și succes care reuneşte personalități din muzică din Europa.

Toti iubitorii de muzică de calitate, de copilărie și voie bună sunt așteptați cu drag la spectacolul- concurs pe 31 mai si la Gala Laureaților pe 1 iunie, începand cu ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor ,,C.D.Aricescu” (Clubul ARO).

Surpriza din acest an este Monica Anghel care va fi în juriu iar pe scenă într-un recital de excepție.