prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Oficial! Se deschide Transfăgărășanul! Decizie de ultimă oră!

Se deschide circulația pe Transfăgărășan (DN7C) mâine de la ora 8.00, între Piscul Negru (km 104) și Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800)!l, a anunțat Cristian Pistol, directorul general al CNAIR.

Pe acest sector de drum, aflat la mare altitudine, circulația va fi permisă doar pe timpul zilei (între orele 7.00 – 21.00), iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar, până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță.

“Pentru a vă putea bucura de frumusețea acestui drum unic în lume este recomandat să #circulațicuatenție și să respectați restricțiile impuse.

Este important să acordați o atenție suplimentară atunci când circulați pe acest drum, având în vedere că anul acesta a crescut numărul urșilor care se deplasează și chiar staționează pe partea carosabilă.

Pentru a evita evenimente nedorite este foarte important să nu încercați să hrăniți urșii, chiar dacă va aflați în autovehicul și să nu faceți gesturi care ar putea să genereze un comportament agresiv al acestora” atrage atenția Pistol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs