Pitești: Continuă acțiunea de montare de dispensere! VIDEO

177

Primăria Municipiului Pitești continuă, astăzi și mâine, montarea de dispensere în scările blocurilor de locuințe din municipiu, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020, articolul 6, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.
În cartierele Piteștiului sunt acum prezente echipele de lucrători care instalează aparatele cu soluții dezinfectante în fiecare scară, la intrare, acțiunea desfășurându-se până la dotarea corespunzătoare a tuturor celor 3700 de scări de bloc.
Pentru eventualele situații în care apar disfuncționalități (recipiente defecte) sau se epuizează soluția înainte de realimentarea programată, rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari să anunțe Primăria Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 984, pentru a interveni prompt în remedierea acestor probleme.
Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii, să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here