Pitești: Dispenserele reumplute de angajații SPEP

Primăria Municipiului Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, acționează zilnic pe teren cu patru echipe alcătuite din câte trei angajați având ca activitate reumplerea dispenserelor golite.
Trei dintre echipe au ca rol reumplerea dispenserelor, urmând un grafic prestabilit, pe cartiere și blocuri.
O altă echipă, a patra, intervine punctual la sesizările cetățenilor primite la numărul de telefon pus la dispoziție de SPEP.
Municipalitatea a montat la intrarea în scările blocurilor din Pitești aproximativ 4000 de dispensere, al căror ritm de golire, respectiv de reumplere, poate fi mai bine gestionat cu ajutorul reprezentanților asociațiilor de proprietari.
Pentru rezolvarea eficientă a situațiilor ce privesc reîncărcarea dispenserelor cu soluție dezinfectantă, solicităm ca aceștia să aibă în vedere o mai bună comunicare, atât cu proprietarii, cât și cu Primăria Pitești.
Astfel, este recomandat ca orice problemă apărută în contextul prezentat mai sus să fie anunțată la numărul de telefon:0248210380. Una dintre echipele aflate permanent în teren va rezolva solicitarea respectivă în cel mai scurt timp.