prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Schimbări de ultim moment în traficul din Craiovei, în apropierea Târgului Săptămânal!

Comisia de Circulație a primăriei se întrunește mâine, 1 februarie, într-o nouă ședință, pe ordinea de zi existând 38 de puncte care vizează traficul din Pitești. Printre cele 38 de puncte se află și două propuneri care fac referire la schimbări în traficul Craiovei, în zona sensului giratoriu de la Târgul Săptămânal.

CITEȘTE ȘI: DISPARE UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI? ASTĂZI SE DECIDE!

 Pentru facilitarea accesului la proprietățile situate pe Calea Craiovei, în zona sensului giratoriu de la Târgul Săptămânal – partea dreaptă, sensul de urcare – se propun următoarele:

  • suplimentarea cu încă un limitator de viteză;
  • montarea de indicatoare de circulație de restricție a tonajului la 3,5 tone pe breteaua respectivă;
  • amplasarea de indicatoare cu semnificația ”Oprirea interzisă” cu adițional de ”ridicare autovehicule” pe banda de accelerare de la ieșirea din sensul giratoriu pe direcția Albota, întrucât se parchează frecvent pe aceasta.

De asemenea, se propune montarea de separatoare de sens pe carosabilul Căii Craiovei, în dreptul stației de carburanți Lukoil, a magazinului Mathaus, precum și la intersecțiile cu străzile I.L. Caragiale și Intrarea Ion Bălăceanu, întrucât în zonele în cauză nu se respectă marcajul longitudinal cu linie dublă continuă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.