prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Poliția Argeș angajează din sursă externă! 12 posturi scoase la concurs!

Perioada de recrutare a început în ziua de 29 iunie 2022, și se va încheia în ziua de 12 iulie 2022, (în ultima zi, doar până la orele 16:00). Dintre cele 11 posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă, unul este pentru ofițer specialist I la Serviciul Criminalistic, Identificări Judiciare, linia de muncă – detecția comportamentului simulat, iar 10 sunt pentru agenți de poliție – ajutori șefi post din specialitatea ordine publică, în mediul rural. Posturile vacante, de ajutor de șef de post, sunt în localitățile Râca, Miroși, Aninoasa, Țițești, Vedea, Cocu, Micești, Băiculești, Valea Danului și Sălătrucu.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: REZULTATE FINALE CAPACITATE! 212 NOTE DE 10!

Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Argeș, fiind disponibile la link-urile:

  • https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-unui-post-vacant-de-ofiter-specialist-i-din-cadrul-inspectoratului-de-politie-judetean-arges-serviciul-criminalistic-identificari-judiciare-linia-de-munca-detectia-comportamentului-simulat-poligraf-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa
  • https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-in-vederea-ocuparii-a-zece-posturi-vacante-de-ajutor-sef-post-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa .

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele nelucrătoare, perioada limită fiind ora 16:00 din ziua de 12 iulie 2022. Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, trebuiesc transmise numai online, la adresa de e-mail [email protected] , în perioada stabilită pentru înscriere.

CITEȘTE ȘI: CUMPLIT! COPIL DE TREI ANI – TRANSPORTAT DE URGENȚĂ LA SPITAL!

De asemenea, tot prin încadrare directă din sursa externă, este scos la concurs un post de agent de poliție în cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Argeș, din subordinea Secției Regionalele de Poliție Transporturi Craiova, concursul pentru acest post fiind gestionat la nivelul Serviciului de Resurse Umane din cadrul I.P.J. Dolj, pentru care mai multe detalii pot fi accesate gratuit la link-ul: https://dj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-doua-functii-agent-sursa-externa-srpt-craiova .

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Data examenului scris este 03 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile scoase la concurs la nivel național.

Mult succes candidaților!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs