Pompierii din Câmpulung și-au construit un teren de fotbal!

47

Pompierii din Câmpulung și-au construit un teren de fotbal! A depus toate eforturile pentru că pregătirea fizică este obligatorie în meseria lor. Comandantul Detașamentului de Pomieri din Câmpulung, mr. George Tănase, a inaugurat, în prezenţa unor oficialităţi locale şi judeţene, terenul de minifotbal la care subalternii săi au lucrat aproape un an, beneficiind de sprijinul ISU Argeş şi al Asociaţiei Pompierilor Sportivi din România – Fliliala Argeş.

Momentul inaugural a început cu o slujbă religioasă de sfinţire a bazei sportive, dotată cu gazon sintetic şi amenajată atât pentru fotbal, cât şi pentru fotbal tenis, după care primarul municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu, alături de mr. Alin Berevoescu, împuternicit ca prim adjunct al Inspectorului Șef ISU Argeş şi lt. col. Bogdan Neacşu, preşedintele Asociaţiei Sportive a Pompierilor – Filiala Argeş, au tăiat panglica inaugurală şi au ciocnit un pahar de şampanie alături de ceilalţi invitaţi.

Construcţia terenului de minifotbal a început în urmă cu un an şi a fost susţinută financiar de pompierii cîmpulungeni, care s-au ocupat şi de lucrări, cu sprijinul sprijinul ISU Argeş şi al Asociaţiei Pompierilor Sportivi din România – Fliliala Argeş.
Baza sportivă va fi folosită atât pentru pregătirea pompierilor musceleni, dar şi pentru organizarea unor competiţii sportive, cu implicarea unor instituţii ale municipiului Cîmpulung.