Președintele Obștei Moșnenilor Dragosloveni, implicat într-un accident grav!

82

Președintele Obștei Moșnenilor Dragosloveni, Marcel Mogoș implicat într-un accident grav! Evenimentul rutier s-a produs pe DN 73, la Schitu Goleşti. Un duster condus de Marcel Mogoş a intrat într-o glisieră, însă din fericire, bărbatul nu a fost rănit. Maşina în schimb a fost distrusă.

Președintele Mogoş, a simţit că alunecă maşina şi s-a trezit în glisieră. La locul accidentului nu erau urme de frânare, fapt ce demonstrează că omul nu a realizat ce se petrece.

Clar este că maşina s-a izbit de barele metalice de pe marginea drumului şi acestea au trecut prin caroserie. Dacă pe locul din dreapta faţă se afla o persoană, aceasta cu certitudine ar fi fost grav rănită.

„Aşa ceva nu am crezut că pot vedea. Bine că a scăpat omul de la volan fără probleme. E maşina praf”, spune o femeie.

Localnicii din Schitu Goleşti sunt oarecum învăţaţi cu nenorocirile din trafic, dacă ne gîndim că pe raza acestei comune s-au produs de-a lungul timpului o mulţime de accidente, unele deosebit de grave.

„Am ieşit că am auzit o izbitură. Era maşina cum o vedeţi. Dacă era cineva în dreapta murea, a trecut fierul ăla prin cabină. Şoferul e bine, măcar a scăpat fără probleme”, spune un localnic.

Poliţiştii din comună au făcut constatarea evenimentului rutier, acesta  fiind protocolat de cadrele Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti.