Primarul Câmpulungului s-a autoizolat după confirmarea unui caz pozitiv în primărie!

Dacă în urmă cu câteva luni, când au fost depistați cu Covid 19 mai mulți câmpulungeni cu care primarul Liviu Țâroiu a intrat în contact, edilul a refuzat spitalizarea și a preferat să se investigheze pe la Capitală, acum a decis personal să facă acest lucru, după ce a fost confirmat un caz pozitiv în primăria Câmpulung.

Conform datelor rezultate în urma anchetei epidemiologice desfășutate de către Direcția de Sănătate Publică la primăria Câmpulung, au fost depistate 8 persoane aflate în contact direct cu cazul pozitiv. Stabilirea contacților direcți se face pe baza declarației pe proprie răspundere a persoanelor din instituția respectivă.

Distribuie prietenilor

Pentru ca o persoană să fie considerată contact direct este necesar să fi stat în apropierea persoanei pozitive cel puțin 15 minute. Din datele furnizate de Prefectura Argeș, primarul Liviu Țâroiu nu se află pe lista contacților direcți. Edilul s-a autoizolat la domiciliu și urmează să își facă testul PCR.

Numai că după atâtea luni aparatul de testare performantă PCR nu a fost pus în funcțiune. Reamintim faptul că acesta a fost achiziționat, i s-a găsit și un spațiu de funcționare la Centrul de Afaceri din Câmpulung s-au achiziționat și consumabilele, numai că avizul DSP depinde doar de o declarație a actualului manager al spitalului Câmpulung, Nicolae Alexe care întârzie să apară.

Managerul instituției publice refuză orice colaborare cu jurnaliștii preferând să publice comunicate de presă, pe paginile de socializare ale partidelor politice nu să le trimită redacțiilor publicațiilor din Câmpulung.