prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Primarul Gentea a semnat contractul! Anunț important pentru părinți!

Primarul Cristian Gentea a anunțat, în urmă cu puțin timp, că, împreună cu ministrul Cseke Attila, în prezența premierului Nicolae Ciucă, a semnat contractele pentru construcția a două creșe în Pitești. Creșele vor fi:  o creșă medie de 70 de locuri în Bulevardul Eroilor, și o creșă mică de 40 de locuri în Găvana II, la complex Albina.

„Am semnat, în urmă cu puțin timp, împreună cu ministrul Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în prezența premierului Nicolae Ciucă, ambele contracte de construcție a creșelor tip la Pitești: o creșă medie de 70 de locuri în Bulevardul Eroilor, și o creșă mică de 40 de locuri în Găvana II, la complex Albina.

Este semn bun, înainte cu câteva zile de începerea noului an școlar: pe 1 septembrie 2022 se concretizează unul dintre proiectele foarte importante pentru comunitatea noastră: încă 110  noi locuri pentru copiii preșcolari în unități de învățământ public!

Ne-am urmărit interesele, am depus proiecte, am fost consecvenți și am avut încredere în programele de finanțare! Rezultatele au început să apară: în urmă cu un an, mai exact în 26 august 2021, ne-a fost aprobată cererea de realizare a celor două creșe tip, iar astăzi avem contractele semnate! Creșele moderne, finanțate prin PNRR (proiectare, construcție, racorduri utilități) vor fi gata anul viitor și ne vor fi predate la cheie!”, a anunțat edilul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs