Primul caz de coronavirus în Curtea de Argeș

494

La Curtea de Arges a fost confirmat primul caz de coronavirus. Este vorba despre o femeie care s-a întors în data de 14 martie din Anglia. Aceasta este soția directorului Bibliotecii Municipale din Curtea de Argeș. Ea ar fi fost internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Argeș.

Femeia a fost plecată în Anglia la copii, întorcându-se acasă în data de 14 martie. Deși testul de la aeroport a indicat că nu sunt probleme, persoana fiind asimptomatică,ulterior starea sa de sănătate s-a agravat.
Sursele noastre ne-au precizat că primul test a confirmat infecția cu COVID 19. Urmează să fie efectuat și al doilea test. În acest moment, soțul femeii, directorul Bibliotecii Municipale din Curtea de Argeș, se află în izolare la domiciliu.

Cazul de coronavirus a fost confirmat și de primarul Constantin Panțurescu, printr-un mesaj postat pe Facebook:

„Cu toții traversăm o perioadă dificilă și vă asigur că autoritățile locale din Curtea de Argeș fac tot posibilul să facă față acesteia. Vreau să mulțumesc tuturor celor care se implică în mod direct în gestionarea acestor situații, de la voluntari, la colegii mei, la angajați ai autorităților partenere și la colaboratori.
Confirm prezența la Curtea de Argeș a primul caz de COVID-19 precum și faptul că s-au luat deja toate măsurile legale și recomandate.
Fac un apel la responsabilitate, rațiune și la calm. Vă rog să urmăriți doar comunicările oficiale și recomandările specialiștilor. Nu putem controla răspândirea acestui virus decât prin propria conștiință, prin respectarea măsurilor de igienă și de izolare”, a precizat Constantin Panțurescu, primarul de la Curtea de Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here