prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Primul Ghiozdan” pentru elevii claselor pregătitoare din Argeș! Câți copii vor beneficia?

Consiliul Județean Argeș a decis continuarea acordării pachetului de rechizite școlare “Primul Ghiozdan” pentru elevii înscriși în clasa pregătitoare în anul școlar 2022 – 2023 la unitățile de învățământ din mediul rural, din județul Argeș. Suma alocată este de 340.000 lei.

Consiliul Judeţean Argeş a manifestat o preocupare permanentă pentru sprijinirea procesului instructiv – educativ, prin creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și reducerea abandonului școlar și, în special în mediul rural, inițiind programul „Primul Ghiozdan”, care conține un pachet cu rechizite școlare, acordat elevilor înscriși în clasa pregătitoare (clasa 0), la unitățile de învățământ din mediul rural.

Programul „Primul Ghiozdan” destinat elevilor din clasa pregătitoare din mediul rural a fost demarat anul trecut (anul școlar 2021 – 2022), dorindu-se continuarea acestuia și în acest an școlar (2022 – 2023).

Pachetul va conține produsele necesare participării la procesul instructiv – educativ pentru elevii din clasa pregătitoare (clasa 0). Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Argeș, în noul an școlar, se previzionează a fi înscriși la unitățile de învățământ din mediul rural 2317 elevi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.