Principele Nicolae și soția sa, astăzi în Curtea de Argeș!

DISTRIBUIȚI

La două zile după nuntă, principele Nicolae şi soţia sa vor merge astăzi, la ora 13.00, la mânăstirea Curtea de Argeş pentru a se reculege şi a-i pomeni în rugăciune pe membrii Familiei Regale înmormântați în județul Argeș.

Înainte de cununia religioasă, Principele Nicolae s-a întâlnit cu arhiepiscopul Calinic ultima oară pe 14 septembrie, când a venit la mânăstirea Robaia, în Argeş, de ziua Înălţării Sfintei Cruci. După slujba oficiată de arhiepiscopul Argeşului şi al Muscelului, la invitaţia acestuia, cei doi au mâncat la mânăstire, acolo unde măicuţele le-au pregătit bucatele. Nicolae nu a fost însoţit atunci de viitoarea sa mireasă. Principele Nicolae a fost la mânăstirea Robaia şi în luna martie a acestui an, atunci fiind însoţit de Alina Binder
 
Cununia religioasă a fost oficiată la Sinaia de un sobor de preoţi condus de ÎPS Calinic, arhiepiscopul de Argeş  şi Muscel, cu care nepotul Regelui Mihai are o relaţie specială de prietenie. Prima întrevedere a arhiepiscopului Calinic cu Principele Nicolae a fost acum câţiva ani, când acesta din urmă a venit împreună cu Principele Radu pentru a vedea cum merg lucrările la noua Catedrală arhiepiscopală şi necropolă regală.