prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Produse cu bacterie periculoasă retrase din Carrefour și Kaufland Pitești! Alertă alimentară!

Mai multe loturi de creveți prefierți au fost retrase de la vânzare de lanțurile Kaufland și Carrefour după ce în materia primă a fost identificată prezența unei bacterii periculoase. În județul Argeș, produsele au fost vândute în Carrefour Bradu, Kaufland Craiovei, Kaufland Nord, Kaufland Mioveni, Kaufland Câmpulung și Kaufland Curtea de Argeș.

CITEȘTE ȘI: S-A DECIS! CÂND VOR SUSȚINE ELEVII EXAMENUL DE ADMITERE LA LICEU? MODIFICĂRI MAJORE!

Potrivit ANSVSA, Carrefour și Kaufland au anunțat retragerea de la vânzare a creveților prefierți din Ecuador infestați cu bacteria Vibrio vulnificus.

creveti 300x201 1

„Vă informăm că datorită prezenței Vibrio vulnificus în materia primă utilizată pentru loturile de produse finite S.C.NOVEAST SEAFOOD S.R.L. (distribuitor S.C.ADRIATIC SEA FISH S.R.L.) a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos, urmare a informațiilor primite de la furnizorul din Franța”, se arată în informarea ANSVSA.

Conform acesteia, la persoanele sănătoase, ingestia de Vibrio vulnificus poate provoca vărsături, diaree și dureri abdominale. Se recomandă persoanelor care dețin produsul descris să nu îl consume, ci să îl distrigă sau să îl returneze magazinelor de unde l-au cumpărat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs