REGATA A DESCHIS UN NOU SHOWROOM IN PITESTI

La scurt timp dupa inaugurarea noului showroom al companiei din Sibiu, compania REGATA, cu un capital 100% romanesc continua investiile intr-o perioada destul de tulbure pentru economie, in care majoritatea business-urilor doar asteapta recesiunea. De aceasta data, REGATA face o miscare curajoasa si inaugureaza un showroom pentru clientii sai din Pitesti. Brand-ul romanesc REGATA deschide un nou showroom in Pitesti, pe strada Nicolae Dobrin, nr. 109. Este a doua mare investitie a companiei pe care o deruleaza, dupa inaugurarea unui alt showroom in Sibiu, in cursul lunii Octombrie a anului trecut.

Situat pe strada Nicolae Dobrin, nr. 109 in Pitesti, la parterul cladirii, showroom-ul din Pitesti promite sa devina prima solutie pentru argesenii in cautarea produselor pentru renovarea sau amenajarea locuintei.

“Investitiile in deschiderea de noi showroom-uri in puncte centrale ale tarii ne-au ajutat sa crestem brand-ul companiei si business-ul. Daca pana acum potentialii parteneri ai companiei puteau sa vada si sa comande produsele REGATA fie online, pe site-ul nostru, fie in cadrul magazinelor partenere, deschiderea noului showroom din Pitesti isi propune sa aduca produsele pe care le comercializam direct in fata clientului. Astfel, acesta poate fi singur convins de calitatea premium a produselor pe care le detinem in portofoliu.”, a declarat Catalin Misu, CEO REGATA.

Noul showroom din orasul Pitesti este al treilea de acest fel deschis la nivel national, insa investitiile in deschiderea de noi showroom-uri REGATA vor continua. Astfel, compania isi propune sa aiba showroom-uri de prezentare in toate orasele mari din Romania.

Regata este o companie care comercializeaza o gama foarte larga de produse, portofoliul companiei numarand peste 8000 de modele, cu stocuri permanente din categorii diverse precum gresie și faianțăamenajări interioare, instalații sanitare și termiceelectrice. Produsele pe care REGATA le comercializeaza sunt atent selecționate pentru menținerea celui mai înalt standard de calitate și design, în ton cu tendințele pieței.

In aproape trei decenii de activitate, compania s-a dezvoltat treptat si continuu, astfel incat a ajuns sa colaboreze cu producatori de top din Europa si sa aduca in prim-plan produse moderne, de calitate superioara, in ton cu tendintele actuale din domeniu. De asemenea, Compania a dobandit si titul de „Importatorul numarul 1 de gresie si faianta, din Romania”.

 Daca esti curios cu privire la produsele din oferta ori doar iti renovezi locuinta, vino in noul Showroom Regata din Pitesti, situat pe Strada Nicolae Dobrin, nr. 109, etaj parter! Echipa de consultanti te va intampina cu drag si iti va oferi tot suportul de care ai nevoie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.