Richard Clayderman, special în Piteşti pentru Simfonia Lalelelor!

2

Richard Clayderman revine în România! Vedeta aterizează pe 20 aprilie pe Otopeni şi și-a exprimat dorința de a veni direct la Pitești unde va fi şi cazat în localitate, pentru a participa la SIMFONIA LALELELOR.

După succesul turneului naţional de la începutul lunii martie, Richard Clayderman revine vineri în România pentru a celebra 40 de ani de activitate, cu ocazia unui turneu aniversar, sub semnul iubirii, muzicii şi sensibilităţii, cu alte 3 concerte susţinut în 3 oraşe.

Doresc ca, imediat după ce aterizez împreună cu membrii staff-ului meu, să plecăm direct la Pitești! Prefer să ne cazăm aici și să avem timp să admirăm orașul, dar mai ales celebra expoziție de lalele – a spus muzicianul care va fi cu siguranță sedus iremediabil de celebra ”Simfonie a lalelelor”. De remarcat faptul că în perioada 20-22 aprilie 2018 are loc la Pitești cea de-a 41-a ediție a tradiționalei Expoziții Internaționale dendro-floricole organizată de către Primăria Municipiului Pitești.

Astfel, The Prince of Romance”, aşa cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman va fi din nou protagonistul serilor de neuitat ale unei primăveri romantice. Richard Clayderman va fi acompaniat de Camerata Regală şi va concerta după următorul program:

  • 21 aprilie 2018 – Piteşti  (Casa de Cultură  a Sindicatelor).
  • 22 aprilie 2018 – Bacău – Teatrul de Vară “Radu Beligan”.
  • 23 aprilie 2018 – Iaşi – Sala Polivalentă.

Toate spectacolele încep la ora 20.00, iar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00. Bilete achiziţionate pentru Piteşti şi Bacău rămân valabile.

Intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creează o fascinantă poveste de iubire cu fiecare concert pe care îl sustine. Acordurile perfecte de pian, compoziţile de excepţie care l-au făcut celebru şi carisma pe care o revarsă asupra publicului se îmbină perfect în concertele sale, generând o stare de graţie care învăluie spectatorii. Cu o carieră spectaculoasă, de mai bine de 40 de ani, Richard Clayderman este şi a rămas un artist de excepţie, pentru care spectaculosul nu are limite. A înregistrat peste 1200 de melodii, vânzări de peste 150 de milioane de discuri, iar muzica sa are puterea de a emoţiona orice generaţie.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole, precum şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro si entertix.ro.