prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

S-a aprobat! Proiect de milioane – la Mioveni!

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor prin AFM a aprobat cererea de finanțare a proiectului care presupune realizarea în orașul Mioveni a 10 stații de încărcare, de mare putere, pentru vehicule electrice, în valoare de 1 687 802,73 lei (fără TVA).
Având în vedere creșterea constantă a numărului de autoturisme electrice înmatriculate la nivelul orașului, administrația locală și-a propus dezvoltarea infrastructurii de încărcare electrică, prin 10 noi stații de reîncărcare duble, care permit încărcarea la o putere ≥ 50 kW în curent continuu, respectiv ≥ 22 kW în curent alternativ, a mașinilor electrice.
Stațiile vor fi amplasate în mai multe zone ale orașului și le vor completa pe cele trei deja montate de primăria Mioveni în anii precedenți, precum și pe cele gestionate în prezent de agenții econominci privați pe raza orașului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs