prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

 S-a decis! Un nou drum expres în România! Zeci de proprietari-expropriați!

 
CNAIR a emis, la finele lunii martie, decizia de expropriere pentru imobilele proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării ”Drum expres Arad – Oradea”.  Investiția se situează pe raza teritorială a municipiului Arad, a localităților Chișineu – Criș, Livada, Macea, Șimand, Șofronea, Zerind, Zimandu Nou, județul Arad, și a localităților Avram Iancu, Cefa, Ciumeghiu, Gepiu, Mădăras, Nojorid, a municipiilor Oradea și Salonta, și localităților Sânnicolau Român și Sântandrei, din județul Bihor. Decizia de expropriere va fi afișată la sediul Consiliilor Locale din localitățile amintite.
 Vor fi afectate în total un număr de 3.994 de imobile private sau publice.  DRDP Timișoara a scos la licitație, în paralel, două contracte pentru actele de cadastru necesare exproprierilor acestui Drum Expres, având termen de depunere al ofertelor data de 9 mai 2024. După semnarea contractelor, se va face dezmembrarea terenurilor și comisiile de analiză vor emite procesele-verbale și hotărârile de stabilire a despăgubirilor în baza cărora se vor achita sumele.
Reamintim că cele 3 loturi pentru construcția drumului expres Arad – Oradea sunt în procedură de achiziție publică, proceduri lansate de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Lucrarea va avea o lungime totală de 120,47 km și cuprinde construcția a 12 noduri rutiere, 4 Centre de Întreținere și Coordonare și 86 de poduri și pasaje.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.