prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

S-a votat! Piteștiul va lua șase hectare de teren de la Unitatea Militară din Trivale!

Zi importantă pentru unitatea militară de tancuri „Mihai Viteazu” care ar putea rămâne fără șase hectare din terenul pe care îl deține, deoarece Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local au formulat o cerere pentru preluarea acestei suprafețe. Administrația piteșteană dorește ca pe acest teren să extindă baza sportivă a viitorului stadion, a Cimitirul Sf. Gheorghe și să modernizeze cartierul Războieni, zona Turcești.

„Având în vedere faptul că terenul în suprafață de 66.036 mp, astfel cum este poziționat, este util efectuării unor investiții de care va beneficia întreaga comunitate locală, respectiv regularizarea văii dintre cartierele Trivale și Turcești, extinderea bazei sportive „Stadion Nicolae Dobrin” și extinderea cimitirului Sf. Gheorghe, este oportună formularea unei cereri de transmitere a acestuia din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al municipiului Pitești și administrarea Consiliului Local” se arată în proiectul adoptat de consilierii locali piteșteni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs