SCANDAL CU BÂTE ȘI ULUCI ÎNTRE RROMII DE LA VLĂDEȘTI! AU INTERVENIT MASCAȚII!

Două familii de rromi s-au luat la bătaie pe străzile din comuna Vlădești după ce câinii pe care îi aveau în gospodărie s-au încăierat. Deși sunt vecini, iar până în momentul conflictului nu au avut nimic de împărțit, patrupedele au reușit să îi scoată în fața gospodăriilor cu bâte sau alte obiecte contondente, să își adreseze injurii și amenințări, iar la un moment dat, când cearta a escaladat, mai multe persoane au început să își împartă pumni și să se lovească cu toată forța cu ulucile din gard.

În acel moment, o femeie a anunțat autoritățile pentru a aplana conflictul, iar la fața locului au venit doi polițiști pentru a-i convinge pe scandalagii să se oprească. Aparent, acest lucru a înfierbântat și mai rău spiritele, motiv pentru care unul dintre oamenii legii a dat cu spray paralizant pentru a-i calma pe rromii nervoși. Nici această acțiune nu a fost îndeajuns, agenții fiind nevoiți să cheme întăriri: două echipaje de la Schitu Golești și Câmpulung.

CITEȘTE ȘI: SEXGATE SCHITU GOLEȘTI CONTINUĂ! SOȚUL ÎNȘELAT S-A ALES CU DOSAR PENAL!

Până la urmă, rromii au fost calmați, dar în urma bătăii, două persoane au ajuns la spital, una cu traumatism cranio-cerebral, iar alta cu mai multe zgârieturi la piciorul stâng. De asemenea, alți cinci membrii ai celor două familii de rromi au fost duși la audieri. Pentru scandalul provocat s-a deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice și loviri și alte violențe. A doua zi, doi dintre bărbați au fost reținuți pentru 24 ore, iar după expirarea mandatului au fost prezentați instanței care a dispus controlul judiciar.

Totul s-a petrecut în anul 2021, iar oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Șase dintr-un foc. Le-a trebuit bătaie!

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 14 septembrie 2021, în timp ce se aflau în spațiul public, pe raza localității Vlădești, membrii a două familii s-au agresat reciproc, fiind necesară intervenția polițiștilor pentru aplanarea stării conflictuale.

Reamintim că, după admninistrarea probatoriului, doi bărbați, cu vârste de 32 și 20 de ani, din Vlădești, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. De asemenea, în cauză sunt cercetați alți patru bărbați, cu vârste de 18 ani (minor la data faptei), 28, 33 și 44 de ani, toți din aceeași localitate.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată față de cei șase bărbați” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.