Scandalos! Rareș Bogdan despre românii întorși în țară: „Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a făcut o serie de declarații scandaloase despre românii întorși în țară de la începutul pandemiei. Într-o intervenție la un post național de televiziune, acesta a declarat că din cei 70.000 dintre românii întorşi în ţară nu se ştie cu ce s-au ocupat afară, între 8.000 şi 10.000 fiind prostituate.


Citește și: „Nu mai bine s-ar face mai multe testări, în loc să se dea amenzi cu duiumul?”


Daca in prima chestiune, legata de Deva si Sacele, autoritatea statului a fost pusa la incercare grav, oamenii au vazut o chestie pe care nu au mai vazut-o de 30 de ani.

Au mai existat crize, miscari de strada, dar nu ne era frica daca sotiile noastre sau copiii nostri mergeau in parc. Mi s-a parut ca a fost o problema de coordonare, de actiune. E o granita foarte subtire intre fermitate si abuz. Daca nu avem fermitate, orice stat se prabuseste.

Distribuie prietenilor

Totul, daca e condus cu ratiune, va reusi. Si mai cred ca nu trebuie sa existe protectie sau complicitati din partea oamenilor legii.


Citește și: Alertă! Un medic a murit din cauza COVID-19!


70.000 din toti cei aproape un milion care au intrat in tara, nu se stie cu ce s-au ocupat in afara tarii. Intre 8000 si 10000 sunt prostituate care s-au intors in tara. Cateva mii sunt şuţi in afara tarii. Sunt cifre oficiale.

Comparatia cu 10 august este nepotrivita. Situatia e complet diferita. Acolo au fost batute sute de oameni cu mainile ridicate, au fost gazate mii de persoane care nu aveau nici intentia de a face ceva. Acei tineri care au actionat impotriva jandarmeritei suporta rigorile legii. Noi vorbim de peste o suta de mii de oameni care nu aveau nici macar gandul de a face ceva ilegal”, a declarat Rareș Bogdan, la RTV.