prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se închide Transfăgărășanul! Află motivul și pentru cât timp!

Se închide Transfăgărășanul! Află motivul și pentru cât timp! În prima parte a zilei de mâine, 30 august a.c., Drumul Național 7C – TRANSFĂGĂRĂȘAN, pe tronsonul cuprins între km. 57 și km. 64 (de la Cetatea Poenari la Baraj Vidraru), circulația va fi închisă pentru toate tipurile de mijloace de transport, în intevalul orar 08:00 – 16:00.

CITEȘTE ȘI: ACUM! URGENȚĂ ÎN PRUNDU! I S-A FĂCUT RĂU ÎN AUTOBUZ!

Măsura este necesară în vederea lucrărilor de asfaltare ce se vor desfășura în intervalul orar menționat, fiind instituită la solicitarea CNAIR S.A. De asemenea, în perioada următoare, pe DN 7C Transfăgărășan urmează să se desfășoare mai multe competiții sportive, cu restricții de circulație, ce vor fi mediatizate în perioadele apropiate desfășurării acestora.

Recomandări:

  • Polițiștii argeșeni vă recomandă ca, indiferent de traseul pe care călătoriți, să vă planificaţi deplasările luând în considerare perioadele și segmentele de drum cu restricţii de circulaţie.
  • Înainte de a pleca la drum, informați-vă în legătură cu situația de trafic din zonele pe care urmează să le tranzitați.
  • Adoptați o conduită preventivă în orice deplasare pe drumul public, evitând manevrele riscante, circulând cu viteză redusă, îndeosebi pe sectoarele de drum în curbă și în condiții de carosabil umed, precum și mărind distanța de siguranță între mașini.
  • Evitați situațiile în care sunteți surprinși și sunteți nevoiți să frânați brusc. Nu acționați brusc nici pentru schimbări de direcție, și asigurați-vă temeinic inclusiv la schimbarea direcției de deplasare prin viraj la stânga (ce implică pătrundere pe sensul opus de deplasare).
  • Mai ales înainte de a pleca la drum lung, verificați starea tehnică a mașinii și faceți pauze, astfel încât să preveniți oboseala la volan.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic .

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs