prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Bătaie cu pumni și picioare în fața unui bar! Fiul unui primar, printre agresori!

Bătaie cu pumni și picioare în fața unui bar! Fiul unui primar, printre agresori! Scene șocante au fost surprinse în fața unui bar. Mai mulți bărbați, amețiți de aburii alcoolului, s-au luat la bătaie și și-au împărțit, la propriu, pumni și picioare. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.  Pe imagini se observă cum mai multe persoane se iau la bătaie și își împart pumni și picioare. Mai mult, unul dintre scandalagii este lovit cu o cârjă, în timp ce o femeie cere ajutor.  În altercație a intervenit și o femeie dar și fiul primarului.

CITEȘTE ȘI: PACIENTE SEDATE ȘI ABUZATE SEXUAL! CAZ ȘOCANT LA SPITALUL MILITAR!

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție care i-au liniștit pe agresori. În urma audierilor, doi tineri de 21, respectiv 26 de ani au fost reținuți. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul. Bătaia a avut loc în fața unui bar din localitatea Ohaba-Forgaci, Timiș. În scandal a fost implicat și fiul primarului din Darova.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs