prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Profesor de sport reținut pentru proxenetism! Încasa sume uriașe!

Șocant! Profesor de sport reținut pentru proxenetism! Încasa sume uriașe! Un profesor de sport a fost reținut de polițiști pentru proxenetism spre surprinderea colegilor și al directorului care au declarant că nu s-ar fi gândit vreodată că poate recurge la astfel de lucruri. Concret, cadrul didactic ar fi determinat, prin metoda „lover boy”, mai multe tinere să se prostitueze, încasând astfel zeci de mii de euro.

CITEȘTE ȘI: „AZI AI PLECAT DE LÂNGĂ NOI, ÎNGERAȘUL NOSTRU!” STRIGĂT DE DURERE AL UNOR PĂRINȚI CARE ÎȘI ÎNGROAPĂ COPILUL DE 2 ANI!

Misterul postărilor de pe rețelele de socializare a fost deslușit rapid de polițiști. Profesorul apărea îmbrăcat în haine de firmă, în mașini de lux și chiar în vacanțe exotice, ceea ce nu corespunde cu salariul unui cadru didactic. Anchetatorii au stability că faptele s-au petrecut înainte ca acesta să devină professor de sport al unui liceu din Craiova, iar în momentul de față bărbatul este cercetat sub control judiciar.

„Bărbatul este bănut că în perioada 2013 – 2017, folosindu-se de metoda “lover boy” şi speculând starea de vulnerabilitate a 4 femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia. Sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 70 de mii de euro, fiind însuşite de bărbat.”, precizează IPJ Dolj.

Se pare că bărbatul a ajuns în atenția polițiștilor după ce mai multe femei l-au reclamat. Colegii cadrului didactic au fost șocați la aflarea veștii, spunând că nimic nu le-ar fi dat de bănuit că poate recurge la asemenea lucruri.

„Mă surpind toate aceste lucruri mai ales pentru faptul că domnul profesor în cadrul liceului a avut o activitate exemplară. Dânsul este profesor suplinitor la liceul de arte Marin Sorescu la disciplina educaţie fizică şi sport din 2017.”, a declarant Eduard Gegiu, director liceul de Arta Marin Sorescu.

„El nu a fost sancţionat disciplinar în niciunul din anii şcolari în care a funcţionat în învăţământ. Anul trecut a participat la examenul de titularizare. A participat şi la examenul de definitivat şi de asemenea l-a promovat.”, a declarant Ion Daniel, ISJ Dolj.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs