prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Strict interzis pe Transfăgărășan! Toți turiștii trebuie să știe!

Hrănirea urșilor a ajuns un sport național pe Transfăgărășan, iar autoritățile iau măsuri pentru a-i împiedica pe turiștii care se aventurează să interacționeze cu animalele sălbatice. Mircea Fechet, ministrul Mediului, a anunțat că în perioada următoare vor fi montate camere de supraveghere pentru a-i determina pe turiști să nu mai hrănească urșii. De asemenea, se ia în calcul modificarea legislației în vigoare, astfel încât autoritățile locale să poată amenda pe cei care au fost surprinși că dau de mâncare animalelor sălbatice.

CITEȘTE ȘI: CAZ CUTREMURĂTOR! ȘI-A ÎNJUNGHIAT MAMA, SUPĂRAT CĂ L-A TRIMIS LA MUNCĂ!

„Ne propunem să instalăm și niște echipamente de monitorizare video. Am convenit ca împreună să montăm niște panouri care să avertizeze turiștii participanți la trafic că hrănirea urșilor este interzisă prin lege. Am decis ca toți puii de urs până în șapte luni, care au o șansă să fie reabilitați, să fie mutați într-un centru de reabilitare care există deja în județul Harghita”, a declarat Mircea Fechet, ministrul Mediului, la un post tv.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs