prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Supriză uriaşă la Wimbledon. Serena, out!

Americanca Serena Williams, liderul autoritar al ierarhiei WTA, a fost învinsă de jucătoarea germană Sabine Lisicki.

Blestemul capilor de serie din acest an la Wimbledon continuă. Serena Williams, deţinătoarea titlului de Grand Slam de la Londra, a cedat, pentru prima oară în ultimele 35 de meciuri disputate, în turul patru al competiţiei de pe iarbă.

Nemţoaica Lisicki, care a reuşit să mai dea câteva lovituri notabile la Wimbledon şi în anii trecuţi, eliminând de fiecare dată campioana de la Roland Garros (n.r. – şi Serena Williams câştigase la Paris luna trecută), s-a impus în primul set cu scorul de 6-1. Americanca a revenit în manşa secundă (6-1), însă a cedat în “decisiv”, socr 6-4.

“Tremur de fericire. Serena a făcut un meci fantastic. Este o adversară redutabilă. Mă simt excelent. Londra este un loc minunat pentru mine. Am dat tot ce am avut şi am reuşit să câştig”, a spus sportiva germană în vârstă de 23 de ani.

Lisicki s-a calificat de trei ori în sferturile de finală la Wimbledon, iar în ultimele patru prezenţe la turneul de la All England Club a eliminat de fiecare dată câştigătoarea de la Roland Garros. În sferturile de finală, nemţoaica o va întâlni pe Kaia Kanepi, estonianca învingând-o ieri pe britanica Laura Robson.

Serena Williams nu mai pierduse un meci din februarie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.