Tânără de 21 de ani – bătută și violată de fostul concubin

Un bărbat din Argeș a fost reținut după ce și-a bătut și violat fosta prietenă. Potrivit IPJ Argeș, în ziua de 1 iunie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizaţi de către o femeie de 21 de ani, din Corbeni, că fostul concubin a lovit-o şi lipsit-o de libertate în noaptea precedentă, împrejurare în care ar fi întreţinut şi acte sexuale împotriva voinţei acesteia.

Distribuie prietenilor

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul, de 32 de ani, din Corbeni, ar fi invitat-o pe fosta concubină la locuinţa sa, sub pretextul vizitei copilului lor minor, rămas în îngrijirea acestuia, ar fi agresat-o și nu i-ar fi permis să plece, iar în aceste împrejurări, pe parcursul nopții, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

După administrarea probatoriului, polițiștii, sub supravegherea unui procuror, au reținut pe bărbatul în cauză pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.