prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Trafic blocat la Cotmeana! Cisterna răsturnată în accident!

Traficul rutier este blocat complet în localitatea Cotmeana din cauza unui accident rutier. Din primele informații, o autocisterna care transporta etanol a intrat în coliziune cu un autoturism, iar în urma impactului autovehiculul s-au răsturnat. De asemenea, cisterna prezintă scurgeri, existând pericolul unui incendiu.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

“Accident rutier produs între un autoturism și un autotren cu cisternă încărcată cu etanol, pe DN7, comuna Cotmeana, satul Zamfirești.
În urma incidentului, cisternă s-a răsturnat și prezintă scurgeri pe la un racord, după prima evaluare.
Pompierii nu au identificat victime.
Traficul în zonă este oprit.
Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu două autospeciale de stingere ale incendiilor, o autospecială de descarcerare, un camion cu un container multirosc, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs