Blocaj nemaiîntâlnit la Podul Viilor! Află motivul!

45

Trafic infernal la Podul Viilor! În această dimineață, traficul rutier dinspre Ștefănești spre Pitești a fost complet blocat. Șoferii au mers bară la bară, unii făcând chiar 45 de minute pentru câțiva kilometrii.

În perioada 1-15 ale fiecărei luni, de dirijarea traficului se ocupă Politia Locală, interval în care nu au fost probleme. În schimb, 

De această dată, Poliția Națională s-a ocupat de „dirijarea” traficului, reușind în mai puțin de o oră să îl încurce total. În jurul orei 9.00, cozile de mașini se întindeau până la blocurile din Mărăcineni, iar în Pitești, până la semafoarele de pe Calea București.

„Am plecat de o ora de acasa. Am facut 4 km. Pe stefanesi se circula lejer. Problema este la pod. In 20 min am reusit sa avansez de la pasarela pana aici. Adica abia cateva sute metrii” a postat unul dintre internauți ăe grupul Info Trafic Pitești.

Motivul pentru acest blocaj a fost o decizie a Poliției Naționale prin care au decis să nu îi lase pe cei de la Locală să se ocupe astăzi de trafic. Mulți șoferi i-au acuzat, pe bună dreptate, pe oamenii legii de lipsă de coordonare. Mai mult, în zona Ramada primul echipaj a apărut de abia după ora 8.30, când traficul deja era blocat.

Față de zilele anterioare când au fost polițiștii locali detașați pentru dirijarea traficului, în această dimineață zona a devenit un infern pentru șoferi.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti