Tragedie fără margini într-o familie de rucăreni!

103

În urmă cu doi ani, Andreea Mantea și Bursucu au strigat darul la o nuntă în Rucăr, localitate din județul Argeș recunoscută pentru produsele tradiționale românești. Pentru cei doi prezentatori nunta a fost un adevărat triumf al iubirii între o Julieta de 16 ani și un Romeo de 21. Julieta pe numele ei adevărat Georgiana face parte din familia Pestrițu iar Romeo sau Cosmin este din neamul lui Avram. Georgiana l-a cunoscut pe Cosmin când avea doar 13 ani, iar mama sa Veronica Pestrițu a fost cu totul și cu totul împotriva relației. Nu a avut ce să îi facă fetei, între timp când s-a măritat a adus pe lume și un băiețel.

Familiile celor doi tineri le-a făcut o nuntă conform tradiției rucărene. Le-a făcut brad după care nunta la local cu peste 700 de persoane. S-a strigat și darul spre dimineață, acest lucru a fost făcut de către Andreea Mante și Bursucu. Mirii au primit țuică, oi, vaci, porci, pat matrimonial, lenjerie de pat, teren în Iezer de la nașa Rodica Arsene, dar și o salbă de aur de la bunica mirelui și multe kilograme de păstrăv.

Nicu și Mihaela Avram au fost socrii mari iar socrii mici Ion și Veronica Pestrițu. La petrecere a cântat Mădălin Sandu cu trupa sa, dar și Gigel Frone spre deliciul celor prezenți la nuntă. Toată petrecerea a fost difuzată la Kanal D – ,,Se strigă darul”.

Astăzi în familia celor de mai sus este o adevărată tragedie. Copilul în vârstă de doar 2 ani a decedat după ce s-a intoxicat cu fum, în urma unui incendiu. Din nefericire nu a mai putut fi salvat, cu toate eforturile depuse de medici.

În camera în care a izbucnit incendiul se afla copilul de 2 ani, nepotul proprietarului Nicolae Avram, și se pare că în camera în care se afla acesta s-ar fi aflat o sursă de încălzire, iar când bunicii au intrat să vadă ce face micuțul, au descoperit nenorocirea.

La scurt timp, micuțul a fost scos din casa cuprinsă de foc, însă acesta era inconștient. Ambulanțierii au stabilit că acesta se afla în stop cardio-respirator și au pornit manevrele de resuscitare. Copilul a fost preluat de ambulanță și a fost transferat la Spitalul din Câmpulung.

La Spitalul din Câmpulung s-au efectuat manevre de resuscitare ale copilului, care din păcate nu au avut rezultatul scontat, micuțul a fost declarat decedat!