Traian Băsescu- declaraţii sumbre care s-au adeverit! Cel mai tare musulmanii urăsc creştinii! Noi n-am reuşit să integrăm romii.

DISTRIBUIȚI
traian_basescu, teroristi, ISIS, musulmani

„Dramatic este că nu liderii politici europeni, de altfel foarte bine păziţi, vor plăti factura nesăbuinţei, ci cetăţeni europeni nevinovaţi. Este clar că forţele de securitate nu pot asigura viaţa cetăţenilor europeni.”După Paris, Europa este lovită din nou, de aceleași grupări extremiste, musulmane, aceeași Europa care din inițiativa marilor lideri europeni a deschis larg porțile pentru mii, sute de mii, chiar milioane de musulmani. Un singur om politic de calibru, un fost șef de stat, a spus lucrurilor pe nume, încă de acum un an, în sensul că s-a făcut o imensă greșeală politică, care va genera costuri de nemăsurat pentru europeni.

Iată un mesaj transmis de Traian Băsescu, la B1 tv., în septembrie 2015:

”Ăştia vorbesc prin bombe. Îşi pun bombe în jurul brâului şi se detonează în staţii de metrou (…) Noi nu am reuşit să integrăm romii. Cum o să-i integrăm pe musulmani despre care nici nu ştii care sunt suniţi, care sunt şiiţi. Noi cu ungurii ne mai certăm, dar ăştia îşi pun bombe. Noi nu facem asta. S-ar putea să apară şi conflicte între musulmani. Cel mai tare musulmanii urăsc creştinii. Cea mai fugărită religie de către musulmani e cea a creştinilor. Şi şiiţii şi suniţii dacă vor să moară cineva se referă la creştini”. ,, Eu nu am spus că musulmanii sunt toţi terorişti, am spus că printre refugiaţi în mod categoric sunt şi terorişti. Am atenţionat asupra faptului că printre minorităţile şiită şi sunnită în statele arabe este o profundă adversitate şi că îşi pun bombe unii la alţii şi am avertizat privind securitatea ţării mele”. Iar astăzi, având tot dreptul și respectul cuvenit Traian Băsescu a mai spus :„Dramatic este că nu liderii politici europeni, de altfel foarte bine păziţi, vor plăti factura nesăbuinţei, ci cetăţeni europeni nevinovaţi. Este clar că forţele de securitate nu pot asigura viaţa cetăţenilor europeni.”

PNL, prin doamna Gorghiu, un punct de vedere, respectiv:,,Nu este surprinzător că Traian Băsescu are o poziţie controversată referitoare la refugiaţi, ca discursul forţelor politice extremiste. Cea mai bună poziţie a PNL faţă de Traian Băsescu este să-l ignore” (Gorghiu, 14 sept.2015)