Uimitor! Criminalii din Stoenești au cerut eliberarea!

DISTRIBUIȚI
criminali stoenesti

Criminalii care au oripilat Argeșul în luna aprilie se vor liberi. După ce au ucis cu bestialitate trei persoane, fraţii Pavel Laurenţiu Durleci, de 20 de ani, Doru Vasile Durleci, de 24 de ani, şi tatăl lor, Dorel Durleci, de 48 de ani, au cerut din nou magistraților de la Curtea de Apel Pitești să fie eliberați. Magistrații, însă, au decis ca cei trei criminali să rămână după gratii. Mai mult decât atât, bărbații au cerut în fiecare lună să fie cercetați în stare de libertate.
Uciși cu bestialitate
Vă reamintim că în luna aprilie trei indivizi au ucis cu bestialitate trei persoane. Laurențiu Durleci de 19 ani împreună cu fratele său în vârstă de 24 de ani și tatăl lor în vârstă de 43 de ani, toți din comuna Stoenești au omorât cu sânge rece trei persoane, pe Laurenția Durleci, concubina unuia dintre criminali, pe tatăl acesteia și pe bunicul ei. Criminalii au intrat inițial în casa unde locuia tânăra împreună cu tatăl ei, iar apoi au mers la casa bunicului. Cei trei criminali au lovit victimele cu peste 50 de lovituri de cuțit. Motivul pentru care s-au luat la ceartă este legat de copilul tinerei. Laurențiu Durleci a fost căsătorit cu Laurenția Durleci, dar de opt luni tinerii s-au depărțit. Familiile celor doi au intrat în conflict din cauză că tânărul nu a vrut să recunoască copilul.
Potrivit surselor judiciare cei trei au premeditat crima. Aceștia au intrat în cele două locuințe înarmați cu trei cuțite și un topor și s-au apucat să lovească fără milă victimele. Fata a fost lovită cu aproximativ 15 lovituri de cuțit, tatăl cu 20. Criminalii au plecat după ce şi-au îndeplinit misiunea şi s-au dus la casa bunicului fetei care locuia la câteva sute de metri distanţă. Cu aceeaşi bestialitate l-au omorât şi pe acesta cu peste 20 de lovituri de cuţit. Poliţiştii au fost imediat sesizaţi de cele petrecute şi au reuşit să îi prindă pe criminali.

Foto: Mihai Neacșu