Un erou din Thailanda a impresionat lumea întreagă

12
erou, thailanda, asia

O companie de asigurări din Thailanda a avut inspirația de a realiza un videoclip cu un mesaj puternic, care să ajungă la toți locuitorii din țara asiatică și nu numai.

Mesajul „De ce unii oameni au o mulțime de bani și nicio bucurie? Acest clip nu este răspunsul, dar ar putea fi un punct de plecare pentru tine să faci ceva, să găsești răspunsul singur” i-a făcut pe mulți să se gândească la unele aspecte ale vieții, pe care le-au neglijat.

În trei minute, un tânăr ajută o bătrână să treacă strada, îi dă bani unei fetițe pentru a merge la școală, banane unei bătrânici, oferă locul în autobuz, până ajunge să nu mai aibă prea mulți bani și ca cei din jurul său să îi dezaprobe actele de generozitate.

http://www.youtube.com/watch?v=uaWA2GbcnJU

Dar bătrâna îl așteaptă în fiecare zi să o ajute pe stradă, fetița merge la școală cu banii pe care i-a dat în repetate rânduri, floarea uscată ajunge să își revină și chiar să înflorească, iar el se simte împlinit și fericit pentru că a reușit să schimbe ceva.

În numai cinci zile, filmulețul a strâns peste două milioane de vizualizări, iar utilizatorii s-au declarat extrem de emoționați de această poveste cu un mesaj atât de important, care ar trebui luat de mai mulți în seamă. Să crezi că poți face bine este, în definitiv, ceea ce și acest tânăr a demonstrat.