Update! Deținut evadat! Condamnat pentru loviri și alte violențe – căutat de polițiști!

451

Autoritățile sunt în alertă după ce un deținut a evadat în urmă cu puțin timp! Din primele informații, acesta a fost dus la control de gardienii de la Penitenciarul Moveni la consultaţie.

Miercuri,  06.11.2019, în jurul orei  1310, s-a constatat că deţinutul IONIȚĂ FLORIN CRISTIAN, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 1 lună de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Lovire sau alte violențe (art. 193 NCP), a părăsit o unitate sanitară de pe raza localității Pitești, unde se afla în vederea efectuării unor investigații de specialitate” au transmis reprezentanții Penitenciarului Mioveni

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice: sesizarea Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române.

Fapta în cauză este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

La momentul părăsirii unității sanitare, deţinutul era îmbracat cu: trening negru, scămoșat, bocanci negri.

Pentru orice  informaţie cu privire la  persoana în cauză,  apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Mioveni, la numărul de telefon: 0248/260.000