prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO! Salariații Dacia se revoltă! Au oprit lucrul!

Angajații Dacia sunt nemulțumiți de cum merg negocierile pentru nou contract colectiv de muncă, iar în această dimineață au oprit lucrul și au protestat în curtea Uzinei. Din primele infrmații, se pare că sindicaliștii nu reușesc să ajungă la un numitor comun cu conducerea colosului industrial de la Mioveni în ceea ce privește salariile și primele pe care le vor primi angajații de la 1 ianuarie 2024.

CITEȘTE ȘI: ACUM! S-A RĂSTURNAT CU MAȘINA LA IEȘIREA DIN PITEȘTI! TRAFIC PARALIZAT!

Pe de o parte, sindicaliștii cer o majorare a salariului cu 1200 lei pentru fiecare angajat, primă în valoare de 2000 lei pentru rezultatele anunului 2023, majorarea salariului minim pe societate la 4000 lei, prima de 600 lei de Ziua Constructorului, dar și alte beneficii.

În schimb, conducerea Dacia are cu totul o altă ofertă. Mai exact, au propus o majorare salarială de 500 lei din luna aprilie pentru operatorii 1-5 și funcționari – L4A și L4B, 450 lei pentru personalul TESA L3C, dar și o majorare de 8,8% pentru TESA nivelele L3B și L3A din luna iunie. De asemenea, au mai oferit o primă de 1000 lei, acordată în luna aprili, dar și majorarea tichetelor de masă la 40 lei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs