Vești sumbre privind contrucția autostrăzii Pitești – Sibiu!

Vești sumbre privind contrucția autostrăzii Pitești – Sibiu! Deputatul Ionuț Moșteanu a făcut o analiză după ce s-a anunțat că a început proiectarea secțiunii 1, Sibiu – Boița. Demnitarul argeșean susține că austriecii de la Porr vor începe efectiv lucrările în primavera anului viitor, dar problema reală și gravă este la celelalte tronsoane.

Distribuie prietenilor

„Văd multe titluri triumfale – ”A început construcția autostrăzii Pitești – Sibiu”. A început de fapt proiectarea pe secțiunea 1, Sibiu – Boița, unde austriecii de la Porr se vor mișca bine. Probabil la primăvară se apucă de execuție. Secțiunea 5 Pitesti – Curtea de Argeș va fi foarte probabil atribuită chinezilor de la China Railway după ce au câștigat recent contestația la Curtea de Apel și estimez că se vor mișca foarte prost.

Pe secțiunea 4 Curtea de Argeș – Tigveni s-a prelungit depunerea de oferte până la finalul lui iulie, așteptăm procedura de atribuire; probabil nu se va semna anul asta, e o secțiune scurtă dar complicată. Pe 2 si 3 au stat doi ani să suplimenteze studiile geo, au licitat pe bani puțini, n-a venit nimeni la licitație, s-a anulat în mai și încă nu au relansat” a anunțat deputatul Ionuț Moșteanu.