prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A murit la numai 22 ani într-un cumplit accident! Urma să facă o operație care i-ar fi salvat viața!

Un tânăr de 22 ani, fost elev al Școlii de Poliție, a murit în urma unui grav accident rutier după ce a intrat pe contrasens și a lovit violent un autoturism care venea din sens opus. Albert Diaconescu a fost nevoit să se retragă de la studiile pentru meseria pe care și-a dorit-o toată viața din cauza unei boli grave cu care a fost diagnosticat după admitere.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A AFLAT CINE A BLOCAT LUCRĂRILE LA NOUL STADION DIN PITEȘTI! FIRMA – ABONATĂ LA BANI PUBLICI!

Decisese să își continuie studiile și s-a înscris la Facultatea de Drept de la Universitatea Constantin Brâncuși din Târgul Jiu. Colegii săi, aflând problemele grave de sănătate, au decis de Crăciun să organizeze o acțiune caritabilă pentru a strânge suma de bani pe care tânărul era nevoit să o plătească pentru o intervenție chirurgicală care i-ar fi salvat viața.

Nu a mai ajuns să facă intervenția chirurgicală pentru ca a murit la spital, după ce a fost implicat într-un grav accident de circulație în Scoarța, judeţul Gorj, în care implicat a fost și un medic stomatolog. Conform informațiilor din anchetă, tânărul a intrat pe contrasens cu mașina și a izbit în plin autoturismul condus de medic. Medicul, în vârstă de 45 de ani, are multe leziuni pe corp, dar este în afara pericolului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs