prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Intervenție de urgență în Poiana Lacului! Coliziune puternica intre două mașini!

O persoană a fost rănită în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Poiana Lacului. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, o persoană a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de un echipaj medical care îi acordă în aceste momente primele îngrijiri.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

“Accident rutier produs între două autoturisme în centrul comunei Poiana Lacului. Posibil o singură victimă conștientă și neîncarcerată.
Intervin pompierii pentru asigurarea zonei împotriva izbucnirii unui incendiu, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs