prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! Sute de persoane – prezente la funeraliile lui Constantin Nicolescu!

Sute de persoane participă în aceste momente la funeraliile lui Constantin Nicolescu, fost președinte al Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș. Actuali sau foști primari sau aleși locali sau județeni, colaboratori, prieteni sau persoane care l-au admirat pe unul dintre cei mai puternici și emblematici oameni din județul Argeș au mers la Biserica din satul Rădești, comuna Stâlpeni, unde, începând cu ora 12:00 va avea loc slujba de înmorântare a fostului lider județean.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! UN FOST MILITAR A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ ÎN PĂDUREA TRIVALE!

De asemenea, o delegație a PSD, condusă de Ion Mînzînă, liderul organizației argeșene a partidului, alături de zeci de primari din Argeș purtând eșarfe tricolore, a susoit cu o oră înainte de slujbăpentru a se reculege la căpătâiul fostulul important lider al PSD și să-i aducă un ultim omagiu.

Reamintim faptul că, fostul lider social democrat a suferit de o boală incurabilă cu care a luptat până în ultima clipa. Din nefericire, ieri după-amiază, boala a învins, iar Nicolescu va veghea asupra argeșenilor alături de alți lideri care au plecat mult prea devreme. Nicolescu a ocupat funcții importante, atât de prefect al județului Argeș, cât și în Parlamentul României.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs