prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Arnold, ca și colegii tăi aduși din junglă, bananieri, o să vă luați tălpășița!” Garita – ținta unui nou atac rasist!

Arnol Garita, atacantul FC Argeș, a fost ținta unui mesaj rasist din partea unui suporter în mediul online după remiza cu UTA Arad. Deși a fost autorul unei „duble” care a stabilit și scorul final, fotbalistul camerunez nu a scăpat de contestatari, mai ales după episodul legdat de exclusderea sa din lot.

CITEȘTE ȘI: SE POATE SALVA FC ARGEȘ DE RETROGRADARE? MIZELE RĂMÂNERII ÎN LIGA I!

Mesajul reprobabil a venit la 24 de ore de la duelul cu UTA, cel care-i menține pe piteșteni în lupta pentru evitarea retrogradării. Contextul derapajului? Pagina de Facebook a lui FC Argeș a preluat o declarație oferită de Garita în interviul acordat marți Gazetei Sporturilor, în care fotbalistul își declara atașamentul față de club, potrivit gsp.ro

„Arnold, ca și colegii tăi aduși din junglă, bananieri, o să vă luați tălpășița cu buzunarele pline după ce o să retrogradați, că altă șansă nu mai există. Uitați de echipa asta și de proștii de care v-ați bătut joc într-un mare fel”, a fost comentariul jignitor scris de un susținător de-ai piteștenilor.

La scurt timp, Garita a reacționat pe contul său de Instagram: „Nu voi lăsa acest mesaj nepedepsit”, a scris fotbalistul de 27 de ani.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs