Bărbat de 38 ani din Bradu băgat după gratii! Poliția continuă cercetările!

Un cuplu din comuna Bradu a găsit „rețeta” perfectă pentru a câștiga un ban cinstit, mai ales că se anunță o iarnă friguroasă și cu electricitate scumpă. Și cum cea mai veche meserie din țară nu se demodează niciodată și nici nu cere multă școală, n-a fost nevoie decât de aprobarea partenerului de viață pentru ca femeie să înceapă să o practice. Se pare că nici nu i-a fost foarte greu să îl convingă, ba mai degrabă, el a convins-o pe ea.

S-au pus pe treabă: el aducea clienți, ea presta regulamentar. Aproape un an a ținut „afacerea” căci cei doi au intrat în vizorul oamenilor legii care le-au stricat minunăție de afacere… ilegală. Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au fost sprijiniți de polițiștii Secției Rurale Albota care și-au dat pe deplin concursul. Polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 38 de ani pentru 24 ore, iar a doua zi judecătorii au decis să îl paseze sub control judiciar.

CITEȘTE ȘI: BĂTAIE CRUNTĂ ÎN CURTEA LICEULUI ASTRA! S-A LĂSAT CU REȚINERI!

„În ziua de 13 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, și au reținut un bărbat de 38 de ani, din Bradu.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituției, pe raza municipiului Pitești, de către concubina sa, în vederea obținerii de foloase patrimoniale.

CITEȘTE ȘI: DE TREI LUNI, UN SCANDALAGIU DIN TOPOLOVENI CU ORDIN DE PROTECȚIE A AJUNS CELEBRU LA POLIȚIE!

Pentru administrarea patrimoniului, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Secției de Poliție Rurală Albota, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, suma de 4.000 de lei și trei telefoane mobile. De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism.

După administrarea probatoriului, în ziua de 13 septembrie a.c., bărbatul  a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior, în cursul zilei de astăzi, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile” potrivit IPJ Argeș.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.