Băut bine a produs un accident rutier în Câmpulung!

2
Băut bine s-a suit la volan şi nu i-a păsat de consecinţe! Ghinionul l-a urmărit, reuşind să facă zob un vehicul ce circula regulamentar. Din fericire nu s-a pierdut vieţi omeneşti în urma acestui accident rutier.
În zona autogării Montana din Câmpulung a avut loc accidentul. Un Audi rula dinspre Pitești spre Brașov, pe drum cu prioritate. Din sens opus venea un autoturism marca Skoda.
Conducătorul auto de pe Skoda, a virat brusc stânga fără să se asigure corespunzător. Acesta a fost momentul impactului, Audi a fost izbit, pagubele materiale fiind însemnate. La fața locului s-a deplasat echipajul din  cadrul Biroului Rutier Cămpulung, dar și ambulanța.
Polițiștii au înțeles imediat ce a stat la baza producerii accidentului, asta după ce conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest. Soferul de pe Skoda avea o îmbibație cu alcool de 0, 47 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta însemnând aproape dublu în sânge.
Conducătorul auto de pe Skoda a fost condus la spitalul din Câmpulung unde i-au fost recoltate probe biologice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.