prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cad primele capete după tragedia de la Ferma Dacilor! Șef ISU demis, altul a cerut suspendarea!

Au început să cadă primele capete după tragedia cu opt morți de la Ferma Dacilor! Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova a cerut suspendarea sa din funcție, la doar o zi după ce subalternul său care se ocupa de departamentul de prevenție și-a înaintat demisia.

CITEȘTE ȘI: „NU VREAU SĂ DEVIN ȚAP ISPĂȘITOR!”- ȘEFUL ANPC DESPRE TRAGEDIA DE LA FERMA DACILOR!

 „La solicitarea șefului DSU, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” al Județului Prahova, colonel Nicolae Tudoroiu a cerut eliberarea din funcția de comandă deținută pentru a nu exista suspiciuni în ceea ce privește ancheta aflată în derulare, acesta ocupând funcția de conducere din data de 17.05.2023”, a transmis ISU.

Se caută înlocuitori

„În același context, secretarul de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dispus identificarea cât mai rapidă a doi ofițeri care să ocupe funcțiile vacante, în vederea continuării actului managerial la nivelul instituției în cauză.Totodată, în funcție de rezultatele activității de control aflată în derulare, în situația în care vor fi găsite și alte nereguli, vor fi dispuse măsuri suplimentare, în concordanță cu legislația în vigoare”, a mai transmis ISU.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs