Casa unui om de afaceri vandalizată de hoți!

DISTRIBUIȚI

Casa unui om de afaceri vandalizată de hoți! Aceștia au spart o casă de vacanţă despre care toată comuna ştie că ar aparţine unuia dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România. Este vorba despre Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului de firme UTI.

În realitate, cu ceva timp în urmă, afaceristul a vândut imobilul unei femei din Bucureşti, la rândul ei om de afaceri şi deţinătoare a unei firme de pază şi protecţie.

Din câte se pare, hoţii au ajuns în localitate aproape de miezul nopţii şi au întrerupt alimentarea cu energie electrică a sofisticatului sistem de monitorizare video a proprietăţii.

Potrivit unor surse judiciare au fost sustrase mai multe bunuri, dar şi câteva dosare cu diverse documente şi se zvoneşte că tocmai dosarele acelea ar constitui motivul real al spargerii.

Se presupune că spărgătorii fie au acţionat la pont, fie cunosc foarte bine zona, fiindcă, având cunoştinţă despre faptul că locuinţa este supermonitorizată şi dotată cu sursă alternativă de energie, hoţii nu s-au grăbit. Dimpotrivă, au avut răbdare – şi timp – şi au aşteptat cuminţi câteva ore, până când bateriile de alimentare a camerelor s-au descărcat şi abia apoi au pătruns în casă.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat şi se efectuează cercetări în vedere identificării spărgătorilor.