prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

 Cine sunt cei doi angajați Dacia, morți unul după altul! În loc de cununie, înmormântare!

 Cine sunt cei doi angajați Dacia, morți unul după altul! În loc de cununie, înmormântare!

Uzina Dacia este în doliu după ce doi angajați au murit la interval de doar o zi. Pe 26 februarie, în timp ce se deplasa către serviciu, unui bărbat de 57 ani i s-a făcut rău și a murit. După această tragedie, ieri dimineață un alt angajat, de 59 ani a murit chiar înainte de începerea programului de lucru.

CITEȘTE ȘI: DOI SALARIAȚI AI UZINEI DACIA, MORȚI UNUL DUPĂ ALTUL! ȘOC ȘI PANICĂ PRINTRE COLEGI!

Bărbatul mort ieri avea o familie excepțională: fata medic, băiatul inginer

Cei doi bărbați erau cunoscuți în comunitate și printre colegi ca fiind oameni excepționali, săritori și cu un suflet minunat. Cu toții sunt șocați de tragedie și deplâng moartea prematură a celor doi bărbați. Lacrimi, durere și multe lumânări aprinse, aceasta este imaginea pe care o poți descrie printre colegi. Și familiile celor doi sunt îndurerate și nu le vine să creadă că nu mai sunt printre ei. Acum, se pregătesc de înmormântare.

În loc de cununie, se pregătesc de înmormântare

Bărbatul de 59 ani mort ieri dimineață, în jurul orei 6:00 este din Davidești. Avea o familie minunată și doi copii excepționali. Fata este medic iar băiatul inginer. Se pregătea să devină socru mare, urmând ca în această primăvară fiul lui să se căsătorească. Din nefericire, nu a mai apucat să-l vadă ginere, nimic neavând să prevestească o asemenea tragedie.

Era angajat de mult timp al SC Horse SA (fost Renault Mecanique Roumanie), în funcția de mașinist mașini mobile pentru transporturi interioare. Ieri dimineață, înainte de începerea programului i s-a făcut rău și a căzut secerat la pământ. Colegii, speriați au sunat la 112 și au solicitat ajutorul medicilor. A fost transportat la Spitalul Mioveni însă, din nefericire, la scurt timp a murit.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste colegi care, cu doar o zi înainte, aflaseră că un alt coleg de-al lor, de 57 ani, angajat al SC Automobile Dacia SA în funcția de Șef UEL, a murit în drum către serviciu. Se pare că bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se afla în stația de autobuz pentru a se deplasa spre serviciu, căzând secerat la pământ. Din păcate, medicii nu au mai putut să îi salveze viața. Și el era cunoscut ca o persoană calmă, caldă, săritoare, un om excepțional. Din nefericire, în momentul de față, ambele familii se pregătesc de înmormântare.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs