prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Construirea noului stadion din Pitești – blocată în instanță! Gentea: „Mi se pare că cineva vrea să ne încurce și nimic mai mult!”

Licitația pentru construirea noului Stadion „Nicolae Dobrin” a fost contestată în ultimele zece minute ale termenului legal de către o firmă care a fost eliminată din primele proceduri, a anunțat primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea în emisiunea moderată de Gheorghe Smeureanu la Politikia.ro. Edilul a declarat că firma contestatoare a blocat investiția mult așteptată de cetățeni, deși în stadiile preliminarii a fost exclusă din procedura de licitație din cauză că nu au dovedit prin documente că sunt eligibili pentru o astfel de lucrare.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. CELE MAI NOI IMAGINI DIN TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL LUCRĂRILOR!

„Nu mă feresc, execuția stadionului a fost contestată în ultima zi, în ultimele zece minute, așa se întâmplă, la 23:50! De cine a fost contestată? De o firmă care a fost eliminată în prima zi pe inadmisibilitate! Probabil a fost vorba despre niște documente de eligibilitate, nu aveau nici cea mai mică șansă. Mie mi se pare că cineva vrea să ne încurce și nimic mai mult.

Din fericire, edilul a dezvăluit că blocajul ar dura maxim două săptămâni, iar ulterior va fi semnat contractul și vor începe lucrările, astfel încât în aproximativ doi ani și jumăte să fie organizat primul meci oficial pe noua arenă.

„Din informațiile mele, în două săptămâni se închide tot și atunci mă duc iar la București, pentru că este vorba despre un memorandum pe care îl înaintează CNI către Guvern, și imediat după memorandum se semnează contractul și încep lucrările. Este vorba despre șapte luni proiectare cu 26 execuție. Nu va fi nevoie nici de două luni de proiectare pentru că proiectul este gata. Eu zic că la returul din ’26 – ’27 vom juca pe stadionul nou” a adăugat edilul Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs