Cum explică criminalul masacrul de la Bascov! De ce a decis să omoare? Mărturii șocante!

Criminalul de la Bascov a recunoscut în fața instanței că nu și-a luat tratamentul cum a fost prescris de medic. Viorel L. a fost adus în fața judecătorilor în cursul zilei de ieri cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere care a fost și acceptată de judecători, și a declarat că a luat doar o jumătate de pastilă înainte de a comite masacrul care a oripilat o întreagă țară. De asemenea, acesta a spus că nu va depune apel la decizia instanței din cauză că nu are unde să se ducă.

„Am avut discernământ diminuat, nu mi-am dat seama perfect, aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara”, a declarat acesta judecătorilor. La aflarea deciziei, a spus că nu face recurs: „sunt de acord pentru că nu am unde să mă duc!”, potrivit antena3.ro.

Vă reamintim că marți, în jurul orelor 16.00, capul familiei, colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești a fost cel care a făcut înfiorătoarea descoperire. Soția sa, asistentă și ea la Spitalul Militar, părinții și fratele ei, dar și fetița de șase ani fuseseră înjunghiați până la ultima suflare de propriul cumnat. Acesta nu făcuse niciodată astfel de probleme familiei și nici nu ar fi dat semne că ar putea fi considerat un pericol atât de mare.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.