prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

De la birt, direct în spital! Pățania unui argeșean!

Un bărbat a ajuns în această seară la spital după ce a fost găsit de un echipaj SMURD în timp ce zăcea pe o stradă din comuna Negrași! Din primele informații, bărbatul a plecat cu bicicleta de la birtul comunal, iar în drum spre casă s-a dezechilibrat, a căzut și a rămas aproape inert pe carosabil. Timp de câteva minute, spre norocul său, a fost ocolit de șoferii care tranzitau zona, iar la un moment dat a fost găsit de pompierii care se întorceau de la o intervenție.

Militarii au chemat în ajutor un echipaj SMURD care l-a preluat pe biciclistul aflat sub infuența băuturilor alcoolice, i-au acordat primele îngrijri medicale și l-au transportat la spital.

„Pe timpul întoarcerii echipajului de stingere de la incendiul produs în localitatea Negrași, aceștia au acordat primul ajutor unui bărbat găsit căzut cu bicicleta în stradă. Au chemat în sprijin echipajul SMURD de prim ajutor calificat, care a preluat bărbatul de 74 de ani, conștient și cu traumatisme la cap și câteva zgârieturi. Acesta este transportat la spital” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs