prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doliu imens în lumea fotbalului! La 38 ani a murit într-un tragic accident!

Este doliu imens în comunitatea fotbalistică după ce un cunoscut fotbalist a murit la doar 38 ani în urma unui tragic accident de circulație. Este vorba despre fostul internațional camerunez Landry Nguemo, iar informația a fost confirmată de Federația Cameruneză de Fotbal (FECAFOOT) prin intermediul paginii sale de Facebook și a fost preluată de AFP.

Cine a fost Landry Nguemo

Născut în Yaoundé, Landry Nguemo a avut o carieră remarcabilă în fotbalul internațional, evoluând pentru echipa națională a Camerunului, cunoscută sub numele de “Leii neîmblânziți”, între anii 2006 și 2014. Acesta a fost un mijlocaș talentat care și-a pus amprenta asupra echipei naționale pe parcursul a opt ani de activitate.

CITEȘTE ȘI:VEȘTI PROASTE DESPRE TRONSONUL PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! CÂND VA FI DESCHIS?

Pe plan profesional de club, Nguemo și-a început cariera la AS Nancy-Lorraine în Franța, unde a debutat ca fotbalist profesionist. Ulterior, a evoluat la cluburi prestigioase precum Girondins Bordeaux și AS Saint-Etienne, aducând o contribuție semnificativă în campionatele franceze.

După experiențe în Franța, Nguemo a continuat să-și perfecționeze jocul în ligile din Turcia și Norvegia, până când a decis să se retragă din activitatea de jucător. Ulterior, și-a început cariera de antrenor, lucru confirmat de poziția sa ca antrenor al echipei Under-16 la AS Nancy-Lorraine.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs